Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش«نماینده»حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از سوی مقام معظم رهبری گفت:‌کمیسیون کشاورزی مجلس در ماه‌های قبل هم سفرهایی را به منظور انجام وظایف نظارتی خود به استان‌های مختلف داشته که این سفرها ثمراتی را نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای کمیسیون  کشاورزی در سفرهای خود نمایندگان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو را نیز در بازدید از واحدهای تولیدی کشاورزی و همچنین آبزی‌پروری و طیور به همراه داشتند و همین موضوع باعث شد تا مقام اجرایی و مقام نظارتی از سوی مجلس و تولیدکننده در یک جمع مشترک حاضر باشند و مشکلات تولیدکنندگان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بسیاری از این بازدیدها موانع که موانع خاصی هم نبود برطرف می‌شد و تولیدکنندگان با شرایط بهتری به کار خود ادامه می‌دادند.

آزادیخواه خاطرنشان کرد: مشکلات عمده تولیدکنندگان در جریان بازدیدهای انجام شده موضوع تسهیلات بانکی بود که یا بانک‌ها موانع زیادی را بر سر راه ارائه تسهیلات ایجاد می‌کردند و یا پس از ارائه تسهیلات به دلیل شرایط تحریمی کشور و مشکلات اقتصادی ناشی از آن تولیدکننده نمی‌توانست به موقع کار بازپرداخت  تسهیلات خود را انجام دهد و همین مسأله باعث بروز مشکلاتی از جمله جریمه دیرکرد شده بود.

وی افزود: بانک‌ها بدون توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور این که واحد تولیدی هنوز به تولید نشسته و کار آن راه افتاده یا خیر، توجهی ندارند و بلافاصله اقساط باید به بانک‌ها پرداخت شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکل دیگر اینجاست که بانک‌ها به جای این که تسهیلاتی را برای تولید به تولیدکنندگان ارائه کنند خود به کار بنگاهداری می‌پردازند و همین مسأله باعث شده تا بخش اندکی از منابع بانک‌ها به عنوان تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد و بانک‌ها خود وارد این عرصه شدند.

آزادیخواه خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از کارهای نظارتی مجلس موضوع نهاده‌ها و قیمت آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نتیجه این بررسی‌ها و گزارش نظارتی کمیسیون در این باره به دولت اعلام شده است.

وی افزود: ما در بخش نهاده‌ها با مشکلاتی همچون عدم عرضه بخشی از نهاده‌ها در سامانه بازارگاه و عرضه آن در خارج از این سامانه، حیف و میل نهاده‌ها و بروز مشکلات این چنینی مواجه هستیم که این مسائل باعث شد تا در آستانه عید نوروز قیمت مرغ این چنین افزایش پیدا کند و ما شاهد صف‌های طولانی برای خرید مرغ باشیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما به طور جد پیگیر این موضوع در سال 1400 خواهیم بود و تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا خرداد ماه مشکل گرانی قیمت مرغ حل شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آزادیخواه بانک تسهیلات بانکی تولید کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی نماینده ملایر نماینده مردم ملایر مجلس شورای اسلامی نهاده ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مطابق آمار وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم‌اکنون ۲.۵ میلیون واحد نهضت ملی مسکن مراحل ساخت خود را آغاز کرده و از این تعداد ۱.۸ میلیون سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند. ۰.۷ میلیون متقاضی نیز در حال طی مراحل اولیه برای معرفی به نظام بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

از طرفی از ۱.۸ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن که جهت دریافت تسهیلات به نظام بانکی معرفی شدند، کمتر از ۰.۸ میلیون متقاضی موفق به انعقاد قرارداد تسهیلات با بانک شده‌اند.

به معنای دیگر این آمار آن است که ۵۵ درصد از متقاضیان واجد شرایطی که مراحل آماده‌سازی زمین و تسهیلات را در بانک طی کردند، موفق به انعقاد قرارداد با بانک نشده‌اند.

نکته مهم اینکه انعقاد قرارداد با نظام بانکی به معنای دریافت تسهیلات نیست و تا زمانیکه وام متقاضی به دست برسد راه طولانی وجود دارد.

مطابق قانون جهش تولید مسکن، نظام بانکی مکلف به پرداخت سالانه ۲۰ درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن است اما در طول ۳ سال گذشته عملکرد بانک‌ها با تعهدات قانونی فاصله دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229488 برچسب‌ها مسکن ملی

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها