Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سید غنی نظری خانقاه از تهیه و بررسی « طرح جامع تقویت حضور بانکها در حمایت از تولید» درکمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، سید غنی نظری خانقاه، عضو کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کوثر و خلخال در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیاتی شدن پروژه های عمرانی و صنعتی کشور تنها با حمایت بانک ها و سرمایه گذاری آنها امکان پذیر بوده و شعار « رونق و جهش تولید» را محقق می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افتتاح طرح عظیم پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس، با پشتیبانی بانکهایی چون؛ پارسیان از جمله مواردی محسوب می شود که به ویژه در دوران تحریم و شیوع بحران کرونا، کمک موثری در این زمینه به شمار می آید.
در این پروژه 3/4 میلیارد دلار هزینه شده است که از این رقم، مبلغ 2/2 میلیارد دلار آن از محل منابع صندوق توسعه ملی و با عاملیت سندیکای بانک‌ها تامین شده است و سهم بانک پارسیان از تامین مالی 2/2 میلیارد دلاری صورت گرفته توسط بانک‌های عامل400 میلیون دلار بوده است. تامین مالی که منجر به اجرای موفق طرح توسط پیمانکاران، مهندسان و مدیران و کارگران ایرانی شد و سالانه 710 میلیون دلار به ظرفیت صادراتی ایران خواهد افزود و میزان فروش آن در داخل کشور نیز 1/5 میلیارد دلار برآورد شده است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی تامین مالی بانکها درحوزه تولید را بسیار ارزشمند خواند و با تاکید بر حضور موثر موسسه‌های اعتباری و مالی، مانند بانک پارسیان در اجرای پروژه‌های بزرگ و طرح های ملی گفت: تامین مالی بانکها در پروژه ها از مطلوبیت بالایی برخوردار بوده و انکار ناپذیر است.
وی سهیم شدن بانکها در این طرح ها را سیاستی برد – برد ذکر و خاطرنشان کرد: تامین مالی حوزه تولید علاوه بر اینکه باعث مدیریت نقدینگی می‌شود زمینه سودآوری بانک‌ها را فراهم می آورد.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی با برشماری نقش سه گانه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری در تامین مالی گفت: بانکها در گام اول در تأمین مالی تولیدکنندگان را در دستور کار خود دارند همچنین تامین مالی پروژه‌های کلان یکی دیگر از وظایف بانکها ست و در نهایت تامین مالی پروژه‌های عمرانی کشور همت می گمارند. بانکها در قالب تحقق سه نقش مورد اشاره موجبات آبادانی و حل مشکلات کشور را فراهم کرده و هم سودآوری خود را تضمین می کنند.
نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان بانک‌هایی چون پارسیان را مورد تشویق قرار داد؟ تاکید کرد : هرگاه بانکی وارد عرصه حمایت از پروژه‌های تولیدی شود حتما باید تشویق شده و به نحوی الگوی دیگر بانکها قرار گیرد.
او از تلاش کمیسیون اقتصادی مجلس برای تشویق بانک‌ها به حمایت از پروژه‌های تولیدی در کشور، خبر داد و تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس، تهیه طرح جامعی را در این باره در دستور کار قرار خواهد داد.
منبع:نسیم اقتصاد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی مجلس میلیارد دلار تامین مالی پروژه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود