Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:46:47 GMT

بانکها دست کارآفرینان را بگیرند

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۱۷۸۱

یک فعال حوزه کار بر لزوم فراهم کردن بستر کسب و کار برای کارآفرینان تاکید کرد و گفت: باید قدر کسانی که سرمایه های خود را به عشق وطن در تولید به کار گرفته اند، بدانیم.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از ایسنا؛ رحمت اله پورموسی، تسهیل شرایط کسب و کار و حمایت از کارآفرینان کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: بیشتر کارآفرینانی که وارد فعالیتهای کارآفرینانه می شوند، ریسک این کار را می پذیرند اما به دلیل عدم حمایت مالی، وجود قوانین دست و پاگیر، عدم صدور مجوز کسب و کار یا طولانی شدن فرایند آن، سرمایه خود را از دست می دهند و کم کم دلسرد می شوند در حالی که باید کارآفرینان را هم به لحاظ مالی و مالیاتی و هم تامین مواد اولیه حمایت کنیم تا آنها سرپا بمانند و تولید داخل رونق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط کار را برای کارآفرینان آسان کنیم

وی با بیان اینکه بانکها باید دست کارآفرینان را بگیرند، ادامه داد: در تمام کشورها بانکها در سود و زیان تولیدکننده و کارآفرین شریکند و ضرر و زیان یا سود و منفعت آنها را متعلق به خود می دانند ولی ما با بروکراسی های اداری کارآفرینان را از کار دلسرد می کنیم و با موانع مختلف سد راهشان می شویم. کسانی که سرمایه هایشان را در تولید به کار گرفته اند به عشق وطن می خواهند کارآفرینی کنند بنابر این باید قدر آنها را بدانیم و شرایط کسب و کار را برایشان آسان کنیم.

این فعال حوزه کار با تاکید بر حمایت همه جانبه از کارآفرینان و رفع موانع و مشکلات پیش روی آنها، حمایتهای مالیاتی و اعطای تسهیلات بانکی را در این زمینه موثر خواند.

حفظ امنیت شغلی کارگران با فعالیت کارخانه ها

پورموسی گفت:در شرایطی که کارآفرینان با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند نباید وقتی به مشکل برخوردند یا اقساط بانکی آنها عقب افتاد کارخانه ها بسته شوند و بانکها با حکم قضایی آن را به مصادره خود درآورند چون با بسته شدن کارخانه ها، خط تولید تعطیل و کارگران بیکار می شوند، معیشت یک خانواده و امنیت شغلی کارگر به خطر می افتد و سرمایه کارآفرینان و تولیدکنندگان از بین می رود.

وی با اشاره به اقدامات موثر قوه قضاییه در جلوگیری از بسته شدن کارخانه های دارای بدهی بانکی، گفت: با تلاش دولت و قوه قضاییه کارخانه هایی که در بحث بدهی بانکی مدتهای مدید تعطیل شده و کارگرانشان بیکار شده بودند مجددا به چرخه تولید برگشته و با باز شدن این کارخانه ها امید در دل کارگران زنده شده است.

به اعتقاد این فعال حوزه کار باید به سمت و سویی برویم که همه دستگاهها پای کار بیایند و نگذارند تولید متوقف شود تا با احیای دوباره کارخانه ها، رونق هرچه بیشتر تولید و بهبود وضع معیشت کارگران را شاهد باشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رضا ملک زاده چنگیز جلیلوند محدودیت های کرونایی کارآفرینان بانکها تسهیلات بانکی رضا ملک زاده چنگیز جلیلوند محدودیت های کرونایی کارخانه ها کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، وارن بافت، سرمایه‌دار مشهور آمریکایی، اعلام کرد بر این باور است که دولت آمریکا برای تأمین کسری بودجه فزاینده این کشور به جای کاهش هزینه‌های خود به سمت افزایش مالیات‌ها می‌رود.

وی در نشست سالانه سهامداران مؤسسه سرمایه گذاری برکشر هاتاوی در اوماها گفت: من فکر می‌کنم که افزایش مالیات‌ها محتمل است.

بافت تاکید کرد که دولت آمریکا یک روزی تصمیم خواهد گرفت که دیگر نمی‌خواهد کسری بودجه انقدر افزایش یابد چراکه تبعات منفی جدی در پی خواهد داشت. از طرفی آنها ممکن است نخواهند هزینه‌های خود را هم کمتر کنند و در نتیجه تصمیم بگیرند که سهم بیشتری از چیزی که متعلق به ماست را از ما بگیرند و ما مجبوریم آن را بپردازیم.

دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش بینی کرده که نسبت کسری بودجه این کشور به تولید ناخالص داخلی از ۵.۵ درصد در سال مالی جاری به ۸.۵ درصد در سال ۲۰۵۴ خواهد رسید.

پیش بینی‌ها نشان می‌دهد در صورتی که قانون کاهش مالیات‌ها در آمریکا، مصوب سال ۲۰۱۷، برای سال جدید هم اجرایی شود شاهد بدتر شدن اوضاع کسری بودجه در این کشور باشیم.

کد خبر 6097011 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد