Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت ایران با بیان اینکه بانکها املاک صنعتی 40 میلیارد تومانی را با قیمت 6 میلیارد تومان به مزایده می گذارند، گفت: بعد از گذشت 7 سال از عمر دولت، اتفاقی برای نجات بخش صنعت نیفتاده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عبدالوهاب سهل‌آبادی در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن اظهار داشت: در اوایل روی کار آمدن دولت می‌دانستیم که مسئولان با مشکلات انباشته شده از قبل روبرو است و این موضوع را نیز به رئیس‌جمهور اعلام کردم و گفتم که تنها وزارت صنعت نمی‌تواند صنایع و معادن کشور را نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلکه برای این کار باید یک عزم جدی در همه وزارتخانه‌ها وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: برای حل مشکلات صنعت و معدن نیاز به یک قیام بود که آن، اتفاق نیفتاد و امروز بعد از گذشت 7 سال می‌دانیم که دولت با مشکلات زیادی از جمله تحریم‌ها روبرو است. 

رئیس خانه صنعت ایران با ذکر یک مثال اظهار داشت: یکی از سلاطین در یک شب برفی به درشکه‌چی خود گفت که برویم دوری بزنیم، در میان راه از درشکه‌چی پرسید هوا چطور است؟ درشکه‌چی گفت هوا سرد است. آن سلطان به درشکه‌چی گفت جای ما خیلی گرم است. درشکه‌چی هم پاسخ داد سرما می‌گوید جای شما گرم است، ولی من پدر درشکه‌چی را در آوردم.

وی افزود:‌موضوع تحریم‌ها نیز مانند این قضیه است، تحریم کمر ما را شکسته و مدیریت تحریم تنها توقعی بود که از ما داشتید و به والله ما نیز آن را انجام دادیم.

رئیس خانه صنعت ایران با بیان اینکه در ایام کرونا با خرد جمعی دولت توانستیم آسیب کمتری را نسبت به کشورهای دیگر داشته باشیم، گفت: همانطور که در این مسیر شهدای زیادی را در کادر پزشکی داشتیم، بخش صنعت نیز شهید و جانباز داشته است.

وی تاکید کرد: صنعتگران در این موضوع کوتاه نیامدند و کمک‌های زیادی از سوی اتاق‌های بازرگانی جمع‌آوری شد اما آیا دولت کوچکترین تقدیری از آنها کرده است؟ 

وی ادامه داد: 10 روز پیش اشک سرپرست وزارت صنعت در جلسه‌آی با صنعتگران بابت یک تولیدکننده دارای چند برند تولیدی که 4 سال در زندان بود، درآمد. 

سهل‌آبادی افزود: صنعتگر تبریزی به دلیل عدم پرداخت دیونش به بانک و اینکه برای عقد دخترش اجازه مرخصی 10 روزه می‌خواست در نهایت با خودکشی دختر مواجه شد و خودش هم سه روز بعد خودکشی کرد.

سهل‌آبادی با بیان اینکه بانک‌ها صنعت کشور را نابود کرده‌اند و نزول ما را بیچاره کرده است،‌گفت: ملک 25 یا 40 میلیارد تومانی صنعتی را به قیمت 5 یا 6 میلیارد تومان به مزایده می‌‌گذارند، بانک‌ها شرخر دارند و فساد ما را بیچاره کرده است به طوری که برای هر کار جزئی باید داد بزنیم.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات بخش معدن گفت: اگر معدنکار به اندازه قراردادش برداشت کند که هیچ، اما اگر کمی اضافه‌تر برداشت کند باید جریمه بپردازد، اگر کمتر هم برداشت کند باز هم باید جریمه بدهد. مسئولان بدانند کرونا اتفاق افتاده و باید در برخی موارد تجدیدنظر کنند.

رئیس خانه صنعت ایران اظهار داشت: برای موفقیت در پایان دولت، مسئولان باید مقداری با صنعتگران همفکری کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت صنعت صنعت رئیس جمهور رئیس خانه صنعت ایران بانکها رئیس خانه صنعت ایران درشکه چی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، ناصر عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰‌ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکتهای داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکتهای دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیروهای متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به‌ دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • تصاویری عجیب از عملیات نجات جان یک بچه در سیل | چه اتفاقی برای او افتاد؟
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!