Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@11:19:36 GMT

۱۰ هزار شعبه بانکی در کشور ادغام و برچیده می شود

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۲۸۷۷

۱۰ هزار شعبه بانکی در کشور ادغام و برچیده می شود

عباس معمارنژاد روز یکشنبه در سفر به قزوین برای شرکت در جلسات شورای هماهنگی بانکها و دستگاههای فعال در عرصه اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: اصلاح فرآیندها برای تسهیل در امور کسب و کار کشور در دستور مسئولان ارشد نظام است و در این راستا اقدامات خوبی در حال اجراست.

وی افزود: یکی از برنامه هایی وزیر اقتصاد و دولت بسترسازی و کمک به رونق تولید و بهبود شرایط کسب و کار است که در این راستا باید تعداد مجوزها برای شروع فعالیت ها به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمارنژاد تصریح کرد: در حال حاضر یک مرکز پایش و رصد فضای کسب و کار در وزارتخانه ایجاد شده که بر اساس اطلاعاتی که از بخش خصوصی و اتاق های بازرگانی دریافت می کند مجوزهای صادرشده را بررسی می کند تا اگر نیاز به اصلاح یا حذف داشت آن را انجام دهد.

تسهیل در فضای کسب و کار

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآورشد: اخیرا در مجلس الحاقیه ای به قانون کسب و کار زده شد و قرار شد یک درگاه مجزایی برای صدور جوازها و فعالیت های دستگاههای اجرایی ایجاد شود که این کار به شناسایی مجوزها کمک می کند و پس از آن برای اصلاح می توان اقدام کرد.

معمارنژاد بیان کرد: این همان پنجره واحد مجوزهاست زیرا امروز شما وقتی می خواهید مجوزی بگیرید و شرکت تاسیس کنید باید کد پستی بگیرید، به چند اداره مراجعه داشته باشید و به سایت ها و دستگاههای مختلف مراجعه کنید که با این پنجره واحد از طریق یک درگاه وارد شده و می توانید کارها را بسرعت انجام دهید.

وی در خصوص کاهش سود بانکی پرداخت شده به تولیدکنندگان هم گفت: کاهش سود بانکی بستگی به شرایط سود سپرده های بانکها دارد چون بانکها یک قیمت تمام شده پولی دارند و برای نمونه الان قیمت تمام شده پول برای بانکهابه صورت خالص بالای ۱۸ و ۱۹ درصد و در سایر سپرده ها بالای ۲۰ درصد است که نمی توان تسهیلات با سود کمتر داد زیرا بانک متضرر می شود.

معمارنژاد اضافه کرد: باید در مورد قیمت تمام شده پول هم اقدام کرد اما آنچه مشخص شده این که در ۱۰ سال گذشته سپرده های مردم در نزد بانکها در بخشی که هزینه زا بوده و بانکها سود پرداخت می کردند حدود ۶۳ درصد بود که امروز این سپرده ها به ۸۳ درصد رسیده و هزینه بانکها بالا رفته است که در این راستا باید هزینه های بانکها را کاهش دهیم.

کاهش ۱۰ هزار شعبه بانکی در کشور

معاون وزیر امور اقتصادیی ودارایی اظهارداشت: یک راه کاهش هزینه های خدمات رسانی، کاهش تعداد شعب بانکی است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر در سراسر کشور بیش از ۲۲ هزار شعبه بانکی فعال شده و خدمات رسانی می کند که در حال حاضر به این تعداد نیاز نداریم و باید کمتر شود.

معمارنژاد بیان کرد: در دنیا تعداد شعب بانکها بر اساس شاخص هایی مانند وسعت کشور، پراکندگی جمعیت و تولید ناخالص داخلی تعیین می شود و از آنجا که هر روز خدمات غیر حضوری بیشتر می شود لذا وجود شعب متعدد در عصر کنونی منطقی نیست و هزینه ها را بیشتر می کند.

وی اضافه کرد: بر اساس مطالعه ای که در وزارت اقتصادی و داریی صورت گرفته در حال حاضر ۱۲ هزار شعبه بانکی در کشور می تواند نیازهای جمعیتی را تامین کند در حالی که حدود ۲۲ هزار شعبه داریم که باید ۱۰ هزار شعبه کاهش یابد.

معمارنژاد یادآورشد: البته به استانها ابلاغ کردیم که در صورت ادغام شعب و جمع آوری شعب بانکی باید ملاحظات اجتماعی و منطقه ای را در نظر بگیرند تا مشکلی برای مردم ایجاد نشود، برای نمونه اگر در یک منطقه یک شعبه وجود دارد حتی اگر زیان ده باشد باید حفظ شود.  

کد خبر 4768017

منبع: مهر

کلیدواژه: تسهیلات بانکی یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان ایلام شهرکرد گرگان پدافند غیرعامل تئاتر کودک و نوجوان بیرجند خطبه های نماز جمعه شیراز قزوین مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور

سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشورمان از امشب شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه  ساعت ۲۲:۱۵ راهی آنتن تلویزیون می‌شود.

 داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

 این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

«آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱»

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» به زودی روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود. در این فصل بهزاد خلج که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.

در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت؛ کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

در فصل اول مجموعه «آقای قاضی» با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی، با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد. سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱»  پنجشنبه و جمعه‌ها میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.

«بدل»

سریال «بدل» هم اکنون مراحل پایانی تدوین و صداگذاری خود را می‌گذراند و قرار است بعد از سریال «هفت سر اژدها» به روی آنتن شبکه سه سیما برود.

در سریال «بدل» بازیگرانی همچون شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری، ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق، فرزانه سهیلی، ابوالفضل رجبی و پریسا مقتدی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این سریال به کارگردانی و نویسندگی علی مشهدی (علیرضا مسعودی) و به تهیه کنندگی رضا نصیری محصول سیما فیلم است و در فضایی طنز به تحول انسان پرداخته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد