Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان با بیان اینکه واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک‌ها سریع‌تر به چرخه تولید برگردند، گفت: قابل قبول نیست که بانک درب واحد تولیدی را قفل بزند، کاری که هیچ تاثیری در اشتغال استان ندارد و موجب ریزش اشتغال موجود می‌شود. ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید سعید شاهرخی ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: همگی باید بدانیم که امروز لازم است تا همه توان خود را برای ایجاد اشتغال به کار گیریم و مهمترین کار اشتغالزایی و صیانت از مشاغلی است که در استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بانکها واحدهای تملک شده را واگذار کنند بیان کرد: به بانکها کمک کنیم تا طرح‌ها بازگشت به کار داشته باشند و بانکها باید در درجه اول به خود سرمایه گذار و در مرحله دوم واحد تملک شده را در مزایده واگذار کنند.

شاهرخی تصریح کرد: برای من قابل قبول نیست که بانک درب واحد تولیدی را قفل بزند، کاری که هیچ تاثیری در اشتغال استان ندارد و موجب ریزش اشتغال موجود می‌شود تقاضای جدی من این است که این واحدها به کار و فعالیت برگردند.

استاندار همدان عنوان کرد: باید برنامه زمان‌بندی گذاشته و واحدها تعیین تکلیف شوند تا در اختیار تولید قرار گیرند. تا پایان برنامه ششم باید نرخ بیکاری در استان را به 7 درصد برسد. باید اداره کار و تعاون استان فعالانه‌تر با سازمان برنامه‌ریزی همکاری داشته باشد تا اعداد و ارقام اشتغال به خوبی و دقیق احصاء شود.

شاهرخی گفت: در سال 96 حدود 3 هزار میلیارد و 171 میلیون تومان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف داشتیم و انتظار داریم تا در استان جهش ایجاد شود و مشاغل واقعی را داشته باشیم که مردم آن را لمس کنند.

وی تاکید کرد: این باور باید در همه ما وجود داشته باشد که مهمترین کار ما اشتغال، صیانت از آن و تولید است و اگر این باور وجود داشته باشد به مدت یک سال طرح بلاتکلیف باقی نمی‌ماند. در واقع این گونه کار کردن‌ها را قبول ندارم. گاهی به قدری مراحل یک طرح طولانی می‌شود که از توجیه هم می‌افتد.

استاندار همدان با بیان اینکه بنا نداریم آمار اشتغال به عنوان مثال سالهای 75 و 76 را با هم جمع ببندیم بلکه هر سالی آمار خود را دارد افزود: در جلسه آینده سند اشتغال را با توجه به سند راهبردی تنظیم شود.

روایت حجتی از انقلاب در کشاورزی ایران/ جهش 100میلیون‌تنی تولید کشاورزی در 40سال‌75 پروژه زیربنایی و تولیدی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی بهره‌برداری می‌شوداستاندار بوشهر خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی برای رونق تولید شد

وی با بیان اینکه در حوزه تسهیلات اشتغال استان از عملکردها رضایت دارم اظهار داشت: اگر فاز سوم را نیز لحاظ کنیم عملکرد تسهیلات ما به 79 درصد می‌رسد و دغدغه من این است که این ارقام چقدر شغل موثر و پایدار ایجاد می‌کند.

شاهرخی بیان کرد: در اسفندماه بانکها شرایط خاصی را در پرداخت‌ها پیدا می‌کنند و بر این اساس دستگاه‌های اجرایی و بانکها کار پرداخت تسهیلات را تسریع کنند و به روزهای پایانی سال واگذار نکنند. در حوزه‌های نهادهای حمایتی باید وقت بیشتری گذاشته شود و بانکها نیز این نگاه را داشته باشند.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در مراسم آغاز به کار مجدد این واحد صنعتی با بیان اینکه در بازدید سال گذشته موضوع تعطیلی این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت گفت: این واحد صنعتی با مشکلات متعددی مواجه بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دستگاه‌های اجرایی حل و فصل و امروز فعالیت مجدد آن آغاز شد.

او با بیان اینکه اقدامات انجام شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت حقوقی و قضایی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال است گفت: در سیاست‌های ابلاغی سند تحول قوه قضاییه بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی تاکید شده است.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس از استمرار فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان و جدیت در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل خبر داد و افزود: با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضایی دادگستری استان در هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحد‌های صنعتی پیگیری و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان و کارشناسان حل و فصل می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی رصد فعالیت واحد‌های تولیدی احیا شده و ادامه حمایت حقوقی و قضایی در جهت پیشگیری از ایجاد اختلال در روند فعالیت آنان را از جمله برنامه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خواند.

او تصریح کرد: بازدید‌های میدانی و هدفمند از واحد‌های صنعتی و تولیدی در سراسر استان و تشکیل جلسات با محوریت دادگستری استان با مدیران واحد‌های تولیدی و بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات رسان مطرح و با جزئیات و حساسیت پیگیری می‌شود.

موسوی رفع مشکل و بازگشت واحد کشتارگاه صنعتی طیور فسا را از جمله اقدامات عملی دادگستری استان را در راستای پیشگیری از بیکاری نیرو‌های کار خواند و خاطر نشان کرد این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده و با قول مساعد سرمایه گذار، طرح توسعه واحد صنعتی را مطرح کرده است که در این خصوص نیز حمایت‌های قضایی در دستور کار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌