Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:03:25 GMT

بلوکه کردن خسارت پرداختی بیمه زلزله‌زدگان به جای بدهی بانکی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۷۶۲۵۹

بلوکه کردن خسارت پرداختی بیمه زلزله‌زدگان به جای بدهی بانکی

خبرگزاری مهر- گروه استانها: بعد از زلزله ویرانگر غرب در۲۱ آبانماه سال گذشته و ارسال پیامک های تعویق اقساط برای زلزله زدگان که نمکی بود بر زخمی از دست دادن عزیزان و دار و ندارشان در زلزله از سوی دولت تصمیم بر این گرفته شد که اقساط تسهیلات زلزله زدگان به مدت دوسال امهال شود.

اما در این میان برخی بانکها با تفاسیر حقوقی مختلف خود همچنان یا از زیر بار این دستورالعمل شانه خالی می کنند و یا با دور زدن آن سنگ پیش پای زلزله زدگان انداخته و آنها را به دردسر می اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از شهروندان زلزله زده سرپل ذهابی در تماس با خبرنگار مهر، ضمن انتقاد از عملکرد سلیقه ای بانکها در امهال وام های زلزله زدگان، اظهار می کنند که بانک ها خسارت های پرداختی شرکت های بیمه به آنها را بلوکه کرده اند و آن را به جای بدهی های بانکی خود تصاحب می کنند.

ابراز بی‌اطلاعی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار!

برای پیگیری موضوع با رضا رحیمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه مدیریت استاندار کرمانشاه تماس گرفتیم که وی اظهار داشت: مدیریت بحران استان در جریان امهال وام های زلزله زدگان است.

وی بیان داشت: طبق آیین نامه دولت تنها واحدهای آسیب دیده و تخریبی در مناطق زلزله زده مشمول امهال دوساله وام هستند.

رحیمی با بیان اینکه چندین مورد در طول روز و هفته در این خصوص به ما مراجعه می شود، گفت: علی رغم اینکه پیشنهاد دادیم تمام وام های زیر ۵۰ میلیون تومان مشمول امهال دوساله شوند اما هنوز مصوبه ای در این خصوص دریافت نکرده ایم.

کار بانکها در بلوکه خسارت بیمه به جای بدهی غیرقانونی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص تصریح کرد: بانکها حق این کار را ندارند.

رضا محمودیان افزود: برداشت پرداختی خسارت بیمه به جای بدهی بانکی زلزله زدگان غیرقانونی است و بانک ها نمی توانند این کار را انجام دهند.

به گزارش مهر، این عملکرد سلیقه ای بانک ها در امهال وام های زلزله زدگان دردسرهایی را برای آنها ایجاد کرده است و شایسته است مدیران مسئول با دقت بیشتری بر کار بانکها نظارت کنند.

کد خبر 4294903

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه بازسازی مناطق زلزله زده رضا رحیمی زلزله کرمانشاه بوشهر گرگان شیراز کرمانشاه خرم آباد خطبه های نماز جمعه شهرکرد یاسوج برجام بارش باران کهگیلویه و بویراحمد اشتغال مشهد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟