Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه اظهار کرد: من از روند کار نظام مهندسی گلایه‌مند هستم. علی‌رغم اینکه مهندس سالاری پیگیر این بود که موضوع را حل کند و حل شد اما مقداری تعلل و تاخیر در بحث صدور پروانه‌ها صورت گرفت.
   روز اول اعلام کردیم اگر نظام مهندسی استان کوتاهی کند مجبوریم از استان‌های دیگر مهندس بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعیت این است که استانهای دیگر راضی بودند با قیمت‌های کمتری به ازای هر متر مربع کار را انجام دهند ولی ما به دلیل اینکه مهندسان استان مشغول به کار شوند، به ازای هر متر مربع طراحی و نظارت ۱۰ هزار تومان توافق کردیم.

البته در شهر ۱۲۰ متر رایگان است و مازاد ۱۲۰ متر را مردم باید پرداخت کنند. این نرخی است که وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده و نظام مهندسی نباید بیشتر از این مبلغ بگیرد. حتما اگر بیش از این دریافت کنند برخورد می‌کنیم.

وی ادامه داد: قرار شد سازمان نظام مهندسی تا روز چهارشنبه هفته‌ای ۳۰۰ پلاک تحویل دهد و تا ۱۵ اردیبهشت ماه کلیه مسائل نظام مهندسی حل شود. من امروز گزارشی از مهندس‌سالاری گرفتم که نشان می‌دهد تقریبا ۸۵ درصد برنامه را اجرایی کردند. تا ۱۵ اردیبهشت ماه امیدواریم موضوع صدور پروانه‌ها و نظام مهندسی در شهر به اتمام برسد.

سرعت کند بانک‌ها در پرداخت مراحل تسهیلات
بازوند درخصوص عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات نیز گفت: من ضمن تقدیر و تشکر از دوستان عزیزمان در بانکها همچنان نسبت به مبلغی که تاکنون پرداخت کرده‌اند گلایه مند هستم و انتظار داشتیم بانکها سرعت عمل بیشتری در پرداختها نشان دهند. روند مطلوب و قابل قبولی نیست. این هفته جلسه‌ای با بانکها دارم و تقاضا داریم که نیروهایشان را افزایش دهند.

پرداخت تسهیلات در شهرها آسان‌تر از روستاها است
در ادامه، عزیزالله مهدیان معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: تسهیلات در روستاها پرداخت می‌شود و خانه‌ها در حال ساخت است. در شهر مردم بعد از اینکه پروانه اخذ کردند به بانک معرفی می‌شوند.

خوشبختانه بازسازی در شهر هم آغاز شده است. آنجا تسهیلات راحت‌تر پرداخت می‌شود؛ چرا که هم بانکها شعب بیشتری دارند و هم دسترسی مردم به بانکها راحت‌تر است.

اما در روستاها باید مردم با خودرو به شعب بانکها بروند و مقداری کار سخت‌تر است. در شهر تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی با سود ۵ درصد و در روستاها ۳۰ میلیون تومان با ۴ درصد کارمزد پرداخت می‌کنیم.

سالم ماندن مدرسه در روستایی که ۱۰۰ خانه تخریب شدند
در بخشی از این برنامه، گزارشی از روند بازسازی روستای زلزله زده بیلوله با ۱۳۰ خانوار که بیش از ۱۰۰ واحد مسکونی در آنجا تخریب شده بود پخش شد. اهالی گفتند از همان روزهای اول کار آواربرداری و بازسازی شروع شد و امروز هم ساخت و سازها با شتاب خوبی در حال انجام است.
یکی از اهالی روستا اظهار کرد: تقاضای ما از ستاد بازسازی بنیاد مسکن این است که در روند آزاد کردن اقساط مقداری بیشتر همکاری کنند.

یکی دیگر از روستاییان با اشاره به مدرسه روستا گفت: مدرسه ما که توسط بنیاد برکت ساخته شده و نوساز است در جریان زلزله تخریب نشد.

عدم آواربرداری در بعضی خانه‌های روستای هوز سیمراد
روستای هوز سیمراد با ۳۵ خانوار و ۱۲۰ نفر جمعیت مقصد بعدی گزارش بود. یکی از اهالی روستا گفت حدود ۳۰ مورد تخریب در این روستا صورت گرفت که ۲۴ مورد تخریب نوع یک بوده، ۶ مورد هم احداثی نوع ۲ داشتیم و ۶ مورد هم تعمیری داشتیم. اهالی می‌گفتند به دلیل نبود وسایل و تجهیزات، هنوز آواربرداری برخی واحدها انجام نشده است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۲۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم

طرح تخصیص ورزشگاه تختی قم به بانوان یکی از مصوبات اولین سفر رییس جمهور به قم در دی ماه ۱۴۰۰ بود که به گفته مدیر کل ورزش و جوانان استان قم از شهریور پارسال تا شروع زمستان امسال به ۹۰ درصد پیشرفت رسیده است.

ابراهیم سانی خانی با اشاره به نصب چمن زمین ورزشگاه و روند رو به اتمام محصور سازی و تکمیل ساختمان ورزشگاه، ابراز امیدواری کرد تا به زودی شاهد بهره برداری از این ورزشگاه باشیم.

معاون ورزشی بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم هم، ورزشگاه اختصاصی بانوان را یک نیاز مهم برای ورزش بانوان استان دانست و افزود: بهره برداری از این طرح کمک بسیاری به توسعه ظرفیت‌های قهرمانی و ورزش‌های همگانی بانوان استان خواهد کرد، به طوری که پیش بینی میشود تا سال‌های پیش رو با تکیه بر استعداد‌های استانی بر تعداد عنوان‌های قهرمانی بانوان در رشته‌های مختلف ورزشی افزوده شود.

شایان  ذکر است بازسازی و مناسب سازی سالن‌های ورزشگاه، مرحله دوم طرح تخصیص ورزشگاه تختی قم به بانوان است که بعد از تخصیص بودجه و اتمام مرحله اول، طرح بازسازی شروع خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار